Gra RPG w świecie Naruto
Założyłem ten wątek aby każdy shinobi z Wioski Liścia mógł podnosić swoje zdolności bojowe.
Zacznę od siebie.
Po długim pobycie w szpitalu po oberwaniu od Tsunade w głowę za ... hmm nie ważne, postanowiłem sobie przypomnieć wszystkie podstawowe umiejętności wojownika.
Zacząłem od kontroli chakry - jak każdy wie najlepszym sposobem na jej rozwój jest nauka wspinania po drzewach bez użycia rąk. Opróżniłem swój umysł ( co nie jest takie trudne )i zacząłem biec. Kiedy dotknąłem drzewa i wbiegłem na kilka metrów ponad poziom gruntu, pomyślałem że wszystko jest jak dawniej ale tu nagle trach - spadłem. Postanowiłem spróbować ponownie, tym razem skoncentrowałem sie i dotarłem na sam szczyt.
Dobra teraz trzeba spróbować czegoś trudniejszego - chodzenia po wodzie. To już wyższa szkola jazdy bo zamiast przekazywać chakre do stałej powierzchni trzeba to robić do wody, która ciągle jest w ruchu. Dobra ale nie ma co narzekać trzeba wsiąść się do pracy. Tak jak wcześniej skupiłem sie i opróżniłem swój umysł, wstąpiłem na gładkie lustro wody. Wszystko zdawało się w porządku - stałem na wodzie, jednak chciałem spróbować po niej pobiec. Jak to się mówi raz kozie śmierć. Pierwszy krok, drugi, trzeci, kiedy chciałem przyśpieszyć i dać kolejny krok nagle nad brzegiem rzeki pojawiła sie grupka młodych kobiet i moja koncentracja nagle się skończyła - wpadłem do wody. Prąd strumienia zabrał mnie kilka kilometrów dalej ...
Zmęczony i przemoczony postanowiłem dać sobie spokój na dziś z treningiem .
Superadministrator
+4 kontrola chakry